luni, 14 iunie 2010

Istoria unei pritenii(II)


A doua zi era cu capul in nori si se gindea ca in sfirsit visul ei s-a implinit,el e printul ! Asta e filmul pe care si l-a dorit sa-l traiasca mereu ! Era atit de naiva si ii placea asta. Astepta cu nerabdare sa ii auda iar glasul,sa il vada, sa il stringa in brate si sa ii zica cit e de fericita. Vroia sa ii vada privirea lui ce o admira,sa simta cum nasul lui se joaca prin parul ei si ii zica ca miroase atit de bine toata. Ii era dor de el si i se parea ca nu mai vine momentul sa-l vada.
Ii era teama nu cumva sa- l piarda. Daca totul a fost un joc ? Daca el nu o iubeste ?
A ramas in ceata cu multe intrebari si cu un telefon care nu mai suna. Simtea ca i se prabuseste toata lumea. Ce s-a intimplat ? Unde a disparut ? De ce nu suna ?
Incerca sa ii gaseasca motive ca poate si-a pierdut telefonul sau poate au aparut ceva probleme. Se amagea singura pentru ca nu vroia sa creada altceva. Telefonul nu a mai sunat citeva zile pina in momentul cind a sunat-o si ia zis ca au aparut niste probleme si nu se pot vedea curind.
Probleme deci,asta era ! se gindea ce proasta e ca l-a invinuit,iar el saracu are probleme. Se comporta ca un copil si s-a gindit ca nu are de ce sa isi faca griji.
Timpul trecea si telefonul iar a uitat sa sune si ea simtea iar ca inebuneste. Zilele i se pareau o vesnicie,se uita la telefon din minuta in minuta ca poate va suna sau nu cumva sa sune si ea sa nu fie pe aproape. Dar el nu suna.
Gindurile o inebuneau si i se facea si rau cind isi aducea aminte de vorbele ca o fata si un baiat nu pot fi doar prieteni. Si-a dat seama ca s-a distrus cea mai frumoasa prietenie a ei cu un baiat,prietenul ei perfect. Unde a disparut ? De ce s-au complicat atit de mult lucrurile ? avea nevoie doar de el ca sa ii stearga toate aceste ginduri,dar el nu aparea. Totul era in ceata,nu isi dadea seama ce se intimpla ? Cum a ajuns aici si de ce e singura ? Atitea intreabari si nu gasea nici un raspuns. Simtea ca in jurul ei s-a format un haos ce o inebunea . O durea totul,parca se imbolnavise. Inimia ii batea mereu de parca ardea, capul exploda de ginduri,intrebari,simtea ca nu mai are putere sa faca nimic sau sa mai schimbe vreo ceva. Nimic nu mai avea sens,nu mai avea vise, totul era sters. Asta era lumea ei-plina de durere.
S-a hotarit ca trebuia sa-l sune si sa ii zica,avea atitea sa-i zica. Cind vorbea cu el simtea ca ii moare vocea,iar el era atit de calm si sigur pe sine de parca nu intimplat nimic,iar pe ea o omora asta. De ce se comporta asa ? a ramas ca trebuie sa se vada cit mai curind.
Ea astepta cu nerbadare sa il vada , sa ii zica totul si sa nu o mai chinuie gindurile atit, vroia ca el sa ii zica totul asa cum este. Era gata de orice,numai sa-i zica,nu vroia sa mai traisca in lumea asta ! era prea trista pentru ea.
Si iar l-a asteptat,dar nu a sunat. I-a zis ca are ceva in familie si nu poate veni. Ea a tacut si nu a zis nimic. Nu poate, asta e. Mai asteapta o zi.
Si-a dat seama ca nu e normal ce se intimpla.
Simtea nevoia sa iasa din casa,poate doar asa va uita de tot. Insa nu a fost asa de simplu pentru ca era goala pe dinauntru. Totul ii aducea aminte de el. Se uita la stele si se simtea vinovata ca cerul o vede singura si nu e si el alaturi sa le numere . Vintul batea in parul ei si ii ducea mirosul departe,insa nu mai era el sa ii zica cit de bine miroase. Cind ii era frig nu avea cine sa o stringa in brate si sa ii sopteasca ceva frumos. Se uita in jur la fetele ce o inconjoara si isi da seama ca e atit de straina acolo, nu era lumea ei pentru ca el nu era acolo. Nu putea zimbi pentru ca nimeni nu o facea sa rida. A simtit cum a invaluit-o singuratatea si asta o durea cel mai mult. Ea avea nevoie de el,dar el nu a simtit. Simtea ca el s-a schimbat si stia ca in seara aceea se va intimpla ceva.
Si s-a intimplat,s-a intimplat ceea de ce se teama ea. El a mintit-o . Nu-i venea sa credea,era el si era linga locul lor,acolo unde au vazut luna impreuna,acolo unde a inceput totul. Era el si nu era singur. Pentru un moment a vrut sa se duca la el si sa ii dea o palma si sa ii zica ca il uraste,dar nu a vrut sa para ciudata in fata celeilate pentru ca ea nu avea nici o vina.
A mers mai departe,insa privirile i-au ramas in urma. Vroia sa lase totul in urma.
Acolo unde a inceput cea mai frumoasa prietenie in care ea credea s-a prabusit lumea ei. Acolo unde s-a inascut increderea ei, el a ucis-o!
Nu isi dadea seama ce se intimpla,nu vroia sa traisca acele momente.
Tot ce i-a ramas au fost vagile amintiri ce au bintuit-o in intunericul noptii si o inima ranita.


Asculta mai multe audio Diverse

Un comentariu: