luni, 14 iunie 2010

Istoria unei pritenii(I)“Nu iti fa griji,totul e ca inainte”, i-a zis el zimbind si o saruta. Ea a vrut sa il creada,sa inchida ochii si sa steraga totul din mintea ei. Nu vroia sa isi aduca aminte ca stia totul-stia ca in viata lui nu e numai ea.
Mereu cind il privea in ochi stia ce vede in ei,a crezut in ei si in el ca doar el ia zis asa.
Totul a inceput cu mult timp in urma cind s-au cunoscut la prietenul ei.pe atunci erau doar prieteni sau mai bine zis cunoscuti,insa cu timpul prietenia lor a evoluat,el o suna,palavrageau,ieseau impreuna,el o invata sa conduca,ea ii spunea ce o doare. Parea o prietenie perfecta,iar ea il iubea pentru ca era prietenul ei bun cu care se distra .
Insa timpul a schimbat ceva in relatia lor,l-a schimbat pe el,devenise mai insistent. Ea citea pe el ca nu mai e acea prietenie nevinovata,era ceva mai mult si nu vroia sa credea asta .nu vroia sa schimbe nimic.
Primul lor sarut a fost ca o joaca,ea se distra atit de bine-credea ca asa trebuia sa fie ! mai ales cind el i-a zis ca luna de pe cer e special pentru ea. Si intr-adevar in acea seara pe cer stralucea o imensa luna,plina de inocenta . Ea pur si simplu era inebunita dup cer,stele si luna,iar el o admira cum le priveste.
Se simteau ca rupti de lume,iar ea stia ca el e lumea ei. Doar cu el stia ce e libertate nevinovata .
Dupa primul lor sarut a trecut mult timp,ea uitase de el,de luna si tigara pe care iubeau sa o imparta in doi. dar el nu uitase de ea si nici de luna,el incepuse iar sa o caute,o suna si ii zicea ca ii lipsesete.
Ea s-a gindit ca poate asta e cea mai frumoasa prietenie a ei cu un baiat care nu a uitat-o,micul ei prieten(asa ii placea sa-l numeasca). Ii placea sa viseze, sa isi faca filmul ei si el sa faca parte din el. Se credea fericita ca il cunoaste si ca e doar prietenul ei(ii placea sa credea asta). Cind cineva ii zicea ca intre o fata si un baiat nu poate fi o simpla prietenie ea sarea ca arsa ca cum asa ca doar ea il are pe el,prietenul perfect,si se mindrea cu el.
Timpul trecea si prienetnia lor se schimba,ea nu il mai privea deja doar ca pe un simplu prieten,simtea ca e mai mult.
Prietenii le spuneau «sot si sotie « si lui ii placea atit de mult asta.Ii spunea mereu ei ca e timpul sa faca si o nunta. Se distrau de minune in mica lor « familie«.
El se uita la ea si o admira,ea vedea asta. Apoi ea il admira pe el,dar el nu vedea. Simteau amindoi ca ceva s-a schimbat,dar niciunul nu recunostea asta. Taceau.
Cind a auzit ca el mai are pe altcineva in viata lui nu a vrut sa credea,il cunostea prea bine isi zicea. Si chiar daca ea avea pe cineva nu vroia ca sa il stie pe el cu altcineva. Nu credea ce ii spuneau altii,ea il credea doar pe el ca el e prietenul ei. Nu stia de ce ,dar a inceput sa se gindeasca mai mult la el,se gindea daca oare nu cumva o fi adevarat ce zic altii ?
Se hotari sa vorbeasca cu el, sa accepte sa faca « nunta« si sa nu il mai lase pentru altele, acum stia ce vroia- il vroia doar pentru ea si nu doar ca prieten.
Si ea stia ca el o dorea doar pentru el,se gindea ca va fi usor si va fi frumos, ca in filmul ei !
L-a sunat si ia zi ca trebuia sa se vada,iar el a ascultat si a facut intocmai cum a spus ea,ca de obicei. Cind l-a vazut ardea de nerabdare sa ii zica totul, sa il intrebe daca e adevarat ce zic altii. Defapt e vroia sa auda un singur raspuns si nimic mai mult. El i s-a destainuit si i-a zis iar ca o vrea si are nevoie numai de ea si altceva nimic. Asta a fost raspunsul de care a avut nevoie si si-a dat seama cit tine la el si cit inseaman el pentru ea ! Avea atita incredere il el si nu-i venea sa creada ca s-a indoit de el pentru o clipa.
Pe cer nu mai era luna mare,in schimb erau mii si mii de stele. Era o seara perfecta si ei au hotarit ca trebuie sa fie seara lor.Ea sa fie doar a lui si el doar pentru ea .Doar cerul si miile de stele vedeau cit sunt de perfecti impreuna si cit o iubea el.
Ea era fericita ca il are doar pentru ea,vroia ca noaptea sa dureze mereu, nu vroai sa il lase sa plece.
Ea s-a gindit ca el e ceea ce a avut nevoie mereu si cum de nu si-a dat seama de la inceput.
S-a invata sa aiba incredere si asta datorita lui si se gindea ca asta e cel mai fericit lucru pe care il poate trai !
Vroia sa spuna la toata lumea la cit de fericita e, sa stie si altii ce are ea si sa se mindreasca ca nu oricine are asa noroc.


Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu